Zo kan ik Covid19 “proof” mijn werk als RT’r  voortzetten.
Een meeneem plexiglas scherm,

Op 1.5 meter afstand R.T. geven is naar mijn idee niet echt goed vorm te geven.
Waar mogelijk heb ik dit de afgelopen periode op afstand met Teams gedaan. Deze manier van werken is niet optimaal. Je wilt het contact met het kind goed hebben om de juiste begeleiding te kunnen geven.

Om toch verantwoord, volgens de richtlijnen van het R.I.V.M. les te kunnen geven gebruik ik een plexiglas scherm, ook wel kuchscherm genoemd. Ik zet het tussen de leerling en mij neer. Uiteraard wordt na elke sessie alles goed schoongemaakt. We houden de hygiëne eisen hoog in het vaandel.

Werkt fantastisch toch! Zo kan ik veilig begeleiden, zowel op school als in mijn eigen praktijk. Heb je hierover vragen? Bel of mail me even.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *